-1 tailleomvang in 1 maand

Binnen 1 maand – 1 maatje minder! Hoe gaat het te werk?

  • 2x per week dode huidcellen verwijderen & bloedcirculatie stimuleren dankzij ons spa product Crushed Cabernet. Op basis van geplette druivenpitjes, kandijsuiker om te exfoliëren, essentiële oliën om overtollig vocht af te drijven. Een ware spa in de badkamer, hemels!
  • Dagelijks in de douche OF werken we op hardnekkige cellulitis met het wonderproduct, afslankend concentraat. Deze droge olie masseer je best in op vochtige huid (niet afspoelen). Dankzij de essentiële oliën van citroen, citroengras, rozemarijn en geranium gaan we vocht ophopingen aan de dijen, buikzone en heupen aanpakken. Laat de huid bovendien zijdezacht na, zonder kleverig gevoel.
  • Dagelijks na de douche OF werken we op de stevigheid van de huid, om de elasticiteit aan te pakken, met onze bestseller Vinosculpt. Dit wonder product, zorgt er voor dat de huid terug compact aanvoelt, dankzij iris extract, in combinatie met polyphenolen. Dit product is zo succesvol, dat het de ELLE beauty award heeft gewonnen, in categorie lichaam. Jullie kunnen het aan iedereen adviseren, die de huid intens wil voeden, alsook stevig houden. Ideaal te gebruiken tijdens de zwangerschap & borstvoeding.
  • Om van binnenuit te werken naar ontgifting, drinken we dagelijks onze biologische drainerende kruidenthee. Dankzij de bosbossen en zwarte bessen bevorderen we de afvoer van toxines, ideaal tijdens een afslankingskuur. Kan zowel warm als koud gedronken worden. Tip! Voeg er enkele schijfjes citroen aan toe, heerlijk!