Apotheek Penne

Apotheek in de buurt van Pollare

Apotheek Penne heet u welkom, wij zijn goed bereikbaar vanuit Pollare.

Ons team van specialisten besteedt de grootste zorg aan het voorzien in uw behoeften tegen betaalbare prijzen. Ons deskundig team richt zich op het handhaven van een routine en het snel en effectief behandelen van uw gezondheidsproblemen.

Als u momenteel op zoek bent naar een online apotheker (voor producten zonder voorschrift) of als u op zoek bent een betrouwbare en betaalbare apotheek in de buurt van Pollare, bezoek dan zeker Apotheek Penne. Ons vriendelijke team legt alles uit wat u moet weten en beantwoordt al uw vragen.

Upload uw voorschrift via ons handig formulier en u kan uw medicatie zorgeloos komen ophalen. Nooit meer voor niets naar de apotheek gaan, uw medicatie ligt gewoon klaar.

Van zwangerschap tot verstuikingen, onze apotheek staat altijd klaar om te helpen met ons uitgebreide aanbod aan producten en medicatie. Het is onze missie om iedereen een zorgeloze ervaring te bieden door middel van ons brede scala aan diensten.

Bent u op zoek naar een apotheek in de buurt van Pollare, dan staat ons team van specialisten voor u klaar.

Apotheek van wacht Ninove

Er zijn geen aankomende evenementen.

Apotheek van wacht Geraardsbergen

Er zijn geen aankomende evenementen.

U vindt bij ons ondermeer

Bijsluiters

Heeft u medicijnen waarvan u de bijsluiter niet meer vindt? Zoek hier de bijsluiter voor een bepaald medicijn.

Oude medicijnen

Gooi oude medicijnen niet in de vuilbak, maar breng ze bij ons binnen, zonder bijsluiter en zonder de kartonnen verpakking.

Bestellingen

Upload uw voorschrift en wij zetten uw bestelling voor u klaar in de apotheek te Appelterre of Idegem.